Home Horoskop KIGAKU HOROSKOP: Detaljna prognoza za svaki znak. Ako ste broj 3 pripremite...

KIGAKU HOROSKOP: Detaljna prognoza za svaki znak. Ako ste broj 3 pripremite se ODMAH

KIGAKU HOROSKOP: Detaljna prognoza za svaki znak. Ako ste broj 3 pripremite se ODMAH

Svi koji su jednom pogledali Kigaku horoskop kažu da su to najtačnija predviđanja koja možete da očekujete od zvezda.

kigaku
KIGAKUFOTO: PROFIMEDIA

Kako kažu japanski astrolozi, ceo svet je podeljen na devet sfera – devet horoskopskih znakova, koji su obeleženi brojevima od 1 do 9. Osobe rođene u pojedinim znakovima, na osnovu godine rođenja, nalaze se u dobrim ili lošim odnosima, zavisno od mesta koje zauzimaju u takozvanom krugu sudbina. Astrološka godina počinje 3. februara, a svi oni koji su rođeni u jednoj godini između 1. januara i 3. februara smatraju se rođenim u prethodnoj godini.

Predviđanja koja ćemo ovde izneti nalaze se u „Godišnjem horoskopu Kigaku“, koji za čitaoce „Blic žene“ već godinama prenosi Dragan Milenković, japanolog.

Broj 1

(1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008, 2017)

Budite umereni i štedljivi

Promenljive ste sreće. Dobri uticaji zvezda na vašu sudbinu nastavljaju da slabe, pa ne bi trebalo da pravite nikakve ambiciozne planove na poslovnom planu, niti da razmišljate o promeni posla ili delatnosti, bilo čega što donosi rizike.

Ove godine ćete se mnogo kretati u društvu, izlaziti više nego obično, pa će i troškovi biti veći. Štedite koliko možete kako biste se sačuvali od gubitaka.

Međutim, iako imate promenljivu sreću u poslovima i finansijama, u ljubavi vas čeka uspeh. Potrebno je samo da se oslonite na pomoć i savete prijatelja ili rođaka i da, uz njihovu pomoć, nađete pogodnog partnera. Idite na mesta gde se okupljaju osobe vaših godina, družite se, ali prihvatite i posredovanje osoba kojima verujete.

ZA SLEDEĆI BROJ KLIKNITE ISPOD