Procurio snimak zbog kog će Luni goreti obrazi! Đoganijeva preklinjala Marka da imaju seks, on je načisto o’ladio!

Printskrin: TV Pink

Dok je Marko Miljković sedeo i sve posmatrao, Luna Đogani je provokativno đuskala sa drugim zadrugarom, a na kraju žurke je otišla kod svog dečka i sela mu u krilo.

– Ja sam bitna ove večeri – rekla je Marku kada je uzela njegovo pivo, iako joj je on govorio da više ne pije.

– Budi riba, ajde. Budi riba. To nije riba – rekao joj je Marko dok mu se ona uvijala u krilu, a potom ga je zvala na zajedničko tuširanje.

Budući da je trebalo da sačekaju da se drugi istuširaju (Sanja i Matora, pa David i Ana), Marko je želeo da odustane, ali ona mu nije dozvoljavala.

Luna i Marko/ Printskrin: TV Pink

– Ne volim pažnju. Neću pažnju, ne treba mi to. Oni svi već pričaju o tome. Bez pritiska, ja pritiske ne volim. Nema potrebe da pričaš o tome – rekao je Marko kojem je zasmetala Matorina izjava: “Mi se kupamo za razliku od nekih”.

– Je l’ se ti nečeg stidiš? Čega? Mene? Dobro, odustajem- odbrusila mu je Luna i otišla u garderober da se presvuče, a potom je došlo do svađe za šankom. Ona je i dalje navaljivala, ali…

Luna i Marko se prepiru za šankom; on neće u kupatilo, ona insistira/ Printskrin: TV Pink

– Rasprdala si celoj kući! Neću to niko da zna, neću da se to uopšte zna ovde. Kao što neću svoju emociju pred njima da iznosim, kao što neću komentar od Matore… Hoću da držim sve pod kontrolom ovde, a ne da sutra neko nešto priča – rekao je Marko, a Luna je govorila kako je “boli ku*ac” šta drugi pričaju.

– Dobro. Svaka čast – rekla mu je Luna ljutito, okrenula se i otišla sama na tuširanje

Video pogledajte ispod:

 

(Telegraf.rs)