VRANJEŠ POSLAO PORUKU TOŠIĆU NA MOBITEL: Duško zanijemio kad je OVO VIDIO, TEK ĆE SAD BITI HAOS!

Mediji u Srbiji od jučer pišu o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, a svemu je kumovalo njeno dopisivanje sa Ognjenom Vranješom.

dusko-tosic-jelena-karleusa-e1545554022259

Nakon prvih uzdržanih riječi koje su Duško Tošić i Ognjen Vranješ razmijenili, što preko medija, što lično, kada je Tošić oduzeo mobilni od svoje žene Jelene Karleuše i u njemu našao niz poruka od Vranješa, bosanski reprezentativac se sada razbjesnio i odlučio da Tošića napadne punom snagom, piše “Blic.rs”.

ognjenvranjes

Vranješ je u poruci Tošiću iznio niz najcrnjih ps.ovki i uvreda:

– Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rešava problem svoje žene – poručio je Ognjen Vranješ Dušku Tošiću.

vranjes1

Podsjećamo, Vranješ je prvo poručio da je “Duškova kuća priča po medijima”, a Tošić je na pitanja o bračnim problemima sa Jelenom Karleušom izjavio: “Pitajte Ognjena Vranješa! Ako on kaže da je tako – tako je!”

vranjes

Duško je nakon vijesti o razvodu objavio na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj mu društvo prave supruga Jelena i njihove kćerke, a onda je uslijedio i Jelenin komentar.

jelena

– Volim te – napisala je Karleuša u komentaru ispod Duškove fotografije.

dusko1

951077-jelena-karleusa-ls

dusko

duskojelena

Podsjećamo, Duško je, kada je saznao za poruke Jelene i Ognjena, svojoj supruzi oduzeo mobilni telefon na nekoliko dana. Takođe, bijesan zbog ovoga što mu je uradila, pozvao je kolegu i sa njim imao žučnu raspravu.