4 znaka koja 30. decembra i 31. decembra očekuje pravo ludilo

Iako nam se čini da je zima tu već nedeljama, ona je zvanično počela prije nekoliko dana, a ovo ne samo da je najkraći dan u godini već je i u astrološkom smislu veoma zanimljiv.

30. decembar biće dan Hladnog meseca, što je zapravo samo fensi ime za Pun Mesec u decembru. Izlazi u znaku Raka, a biće praćen i meteorskom kišom. Šta to sve može da znači za nas?

Hladan ili ne, doneće mnogo promena na polju emocija. Foto: Tanjug/AP

Zimska kratkodnevica je vreme kada je najkraća dnevna svetlost i najduži period noći u godini.Nakon toga, dnevno svetlo počinje duže da traje pa se samim tim i dan nekako produžava. U astrološkom smislu, ovo je period u godini kojim vlada Saturn, planeta koja donosi značenje i strukturu u naš život.

To je period kada trebamo da se zapitamo šta je to što želimo i šta želimo da postignemo u životu.Svake godine se zvezde drugačije raspoređuju u ovom periodu. Na individualnom planu ovo je vreme za deljenje ideja i mozganje. Očekujte više od nekoliko prijatnih noći ušuškanih ispred kamina, ćaskanje sa prijateljima do rane zore i to o svemu što vam padne na pamet.

Da bi saznali  koje znakove očekuje mnogo lepih stvari kliknite ispod