Jelena Tomašević ZBOG KIJE napušta žiri “Pinkovih zvezdica” i nije jedina: Ja sam umjetnica, a ne cirkuska zvijezda!

Snimanje nove sezone takmičarskog šou programa “Pinkove zvezdice”, počelo je prije tri dana, a na samom početku, u studiju je mnoge sačekalo neprijatno iznenađenje.

Pobjednica rijalitija “Zadruga” nedavno je postala novi član žirija “Pinkovih zvezdica”, kada je došla na mjesto pjevača Milana Stankovića, što je bio neočekivani potez televizije Pink.

Kija je nakon karijere stjuardese počela da se bavi pjevanjem, pa je ovaj potez, malo je reći začudio, svegledaoce, pa čak i fanove same Kockareve.

U žiriju su ostali Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković, ali, kako Alo! saznaje, ne zadugo!

Prva koja će napustiti crvenu fotelju je pjevačica Jelena Tomašević koja, prema našim saznanjima, nije željela da sjedi sa Kristinom u žiriju jer je, vodeći se savjetima svojih fanova, odlučila da je ona “umjetnica i pjevačica, a ne cirkuska zvijezda”, kako su joj mnogi sugerisali.

– Dragi moji, prethodne četiri godine u našim “Pinkovim zvezdicama” upoznala sam mnogo božanstvene djece, naslušala se predivnog pjevanja, smijala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vrijeme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspješnu sezonu. Uvijek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić – napisala je pjevačica na Instagramu, a svoju koleginicu vjerovatno nije spomenula u želji da ne stvara sebi konflikte.

Takođe, kako saznajemo, ni čuveni Sergej Ćetković ne želi da sjedi sa Kijom u crvenoj stolici, pa će istu uskoro napustiti, što će u narednim danima biti i javno saopšteno.

(Alo.rs)