“Kada voliš da nokautiraš žene, evo da vidiš kako je”: VLADIMIR TOMOVIĆ PRETUČEN U CRNOJ GORI!

Bivši zadrugar Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan zbog toga što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, izvukao je deblji kraj po izlasku iz rijalitija, piše Srpski telegraf.

Tomovića su navodno nekoliko dana nakon napuštanja “Zadruge” presrela dvojica momaka, koji su ga pretukli i poručili mu da je batine dobio u ime Aleksandre Subotić.

Dobro obaviješten izvor navodi da je Vladimir po dolasku u Crnu Goru obilazio prijatelje i nesmetano se kretao Barom, međutim, jedne večeri u ulici blizu njegove kuće sačekali su ga nepoznati momci piše ovaj dnevni list.

– Vlada je bio sa prijateljima u kafiću i oko ponoći krenuo je kući. U jednosmjernoj, uskoj, slabo osvijetljenoj ulici, sačekali su ga dvojica muškaraca, koji su nasrnuli na njega, išutirali ga, a kako se branio, jedan mu je zabio pesnicu u oko. Rekli su mu: “Kada voliš da nokautiraš žene, evo da vidiš kako je kada tebe neko nokautira – navodi izvor i nastavlja:

– Srećom povrede nisu bile strašne, malo je bio ugruvan i masnica na oku je djelovala jezivo, ali je već za nekoliko dana izblijedila – ističe izvor i dodaje da Tomović slučaj nije htio da prijavi policiji…

(Republika.rs)