Majka ostavila djecu preko SMS poruke, sin u suzama klečao od boli

Ukratko prepričano, Nunzia je Cristiana (21) i njegovu mlađu sestru Caterinu (18) napustila prije tri godine, i to preko SMS poruke koja je sadržala tek par rečenica, između ostalog i napomenu djeci da je ne traže.

Uprkos nožu zabodenom ravno u dušu, Cristian od voljene majke ipak nije odustao, te je nedavno zatražio pomoć od autorice showa Marije De Filippi, koja je Nunziju na kraju i pronašla, piše “Dnevnik“…

Nažalost, prvi trenuci ponovnog susreta majke i sina bili su toliko brutalni da nije manjkalo suza, a prve i vrlo gorke je pustio upravo Cristian kome je Nunzia, u pratnji svog novog dečka Giovannija, ponovo poručila da s njim i njegovom sestrom više ne želi imati ništa.

Cristiana je to doslovno bacilo na koljena, a uz njega je u plač briznula i njegova djevojka Lucy, s kojom čeka dijete i koju je silno želio predstaviti majci.

U tome je na kraju i uspio, ali tek nakon što se Nunzija povukla iz studija i otišla se posavjetovati s dečkom. Gledatelji su zagrljaj majke i sina pozdravili pljeskom, međutim bilo bi potpuno pogrešno reći da su Nunziji trenutno sve oprostili.

Naime, u međuvremenu su saznali da su djeca odrastala i bez oca, muškarca koji se prije nekih 11 godina jednako hladno pokupio i ostavio porodicu u neimaštini.

Upravo iz tog razloga je većina ostala dojma da im identičnu grozotu nije smjela priušiti i majka, o kojoj su se naknadno na društvenim mrežama pojavile informacije da je bila žrtva stravičnog porodičnog nasilja.

Ko je i kako zlostavljao u tim objavama nije jasno rečeno, ali se oglasila i sama Nunzija koja je poručila da nikad i nikome ne bi poželjela situaciju u kakvoj se našla.

Ipak, rješenje kome je na kraju pribjegla nije je iskupilo u očima svakog posmatrača, pa čak ako Cristian i njegova sestra nisu njena biološka djeca.

Pojasnimo, Nunzia je u jednome trenutku voditeljici kazala da je Cristiana i Caterinu odgajala poput svoje djece, čime je dala naslutiti da je tokom njihovih dana prihvatila ulogu maćehe.

Ipak, ta misterija nije gledateljima pojašnjena, a Cristian je kroz večer nastavio nazivati majkom. Priznao joj je i to da od njenog odlaska nije slavio rođendane.

Izvor: mudrosti-ispovesti.press