Luna okrivila Kiju za to što njena porodica i ona nemaju posla, a sada je usledila strašna reakcija! (FOTO)

Kad neko objavi da će moji roditelji nastupati negde, Kijini fanovi ih zatrpaju negativnim porukama, pa ih zato niko nigde i ne zove – istakla je Luna svojevremeno

Luna, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je više puta isticala da su njen bivši momak Sloba Radanović i Kija Kockar krivi za to što nju i njenu porodicu nakon Zadruge niko neće da zaposli.

Posle ovoga mnogi su joj poručili da je ona sama kriva jer je uplovila u vezu sa tada oženjenim pevačem i da je ona uticala na njihov razvod.

Ipak, Luna i dalje tvrdi kako njene roditelje niko ne želi da angažuje da nastupaju zbog njene veze sa oženjenim pevačem, premda se Radanović ogradio od toga, podsećajući je da je ona i ranije govorila da Anabela Atijas i Gagi Đogani čak ni pre Zadruge nisu imali mnogo posla.

– Kad neko objavi da će moji roditelji nastupati negde, Kijini fanovi ih zatrpaju negativnim porukama, pa ih zato niko nigde i ne zove – istakla je Luna.

Kija, Foto: Nikola Tomić

Kao reakcija na ovo, usledio je apel administratora Instagram stranice podrške Đoganijevoj, koja broji preko 32.000 pratilaca, da svi negativnim komentarima zaspu brend koji je angažovao Kockarevu da ih promoviše.

Objava Luninih fanova na Instagramu, Printskrin: Instagram/lunazadruga

Dokle će trajati ovaj rat između fanova rijaliti učesnica i kako će se on odraziti na njihove karijere, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)