PREKIPJELO JOJ, PA URLALA NA NJIH DVOJE! Luna SUOČILA Vladu i Staniju, pa mu PORUČILA: NE ZANIMAŠ ME, JA PATIM ZA DRUGIM!

Tokom popodneva je došlo do velike zavrzlame između Lune Đogani, Mine Vrbaški, Stanije Dobrojević i Vladimira Tomović. Neposredno prije nego što je sve kulminiralo u svađi, blogerka je razgovarala sa starletom kako bi joj razjasnila u kakvom je odnosu sa Crnogorcem i tom prilikom joj pojasnila da joj se on ne dopada.

Osim toga, Luna joj je otkrila i da se njena simpatija grli sa Minom i da joj ona nije ni u jednom trenutku prepreka da dođe do njega, a sada su se svo četvoro okupili kako bi razjasnili situaciju ko se kome dopada.

– Pošto je on pričao okolo svašta, Stanija je mene pitala da li se ja grlim sa Vladom i onda sam ja rekla da ste se vi grlili. On ide okolo i pravi spletke da bi ostao ovdje. Vlado, je l’ imamo problem? Čovjek priča da sam ja tražila da me grli…. – pričala je Đoganijeva.

– Ne zezaj, Luna. Što se miješaš? Zvaću ti Doroteu, ja neću sa tobom da se svađam – pravdao se Vlada.

Stanija je takođe stala u Luninu odbranu, a u jednom trenutku, kako su emocije počele da naviru, Luna je i zaplakala, pa spomenula svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, koga još nije preboljela.

– Slušaj me, dečko… Odakle tebi pravo? Ti praviš spletke tamo gdje ih nema. Ti si mene od početka upleo u priču. Ja sam prošla ovdje haos i ne treba mi sada da se uplićem ni sa kim. Ništa ti nisam uradila, nemam veze ni sa tobom, ni sa njom. Jako ste bezobrazni, uplićeš me u tu bolesnu priču. Ti, dečko, ovdje ne bi opstao da nije djevojaka. Ti me, dečko, uopšte ne interesuješ, ne sviđaš mi se! Ja patim za drugim i boli me k**ac za sve ostalo. Je l’ te nije sramota da me uplićeš u ovu priču? Neću da se miješam u vašu bolesnu priču, već sam prošla jedan pakao. Nemoj da me miješaš! – pričala je plačljivim glasom Luna, koja se jedva smirila poslije ove rasprave.

(Pink.rs)