SLOBA SE KUNE I LAŽE: Bivši zadrugar IZDAO pjevača i NEOČEKIVANO stao na Luninu stranu! (VIDEO)

Milan Milošević je gostovao u emisiji kod Rade Radenović, a tek poslije Zadruge je “progledao” i iznio svoje utiske o pojedinim takmičarima!

Rada, znajući kakvog sagovornika ima, do detalja je ispitala novinara kome bi pripisao “epitet onoga koji je najviše lagao”.

– Kako vrijeme prolazi, od svih učesnika rijalitija Zadruga najviše je lagao Sloba. Kada sve to presaberemo, čovjek je najviše lagao. Sada, da li je to on radio svjesno, ili se izgubio u situaciji. Lagao je sebe i milione ljudi koji su to gledali. Sve što je radio radio je da bi sebe prikazao u što boljem svjetlu. Čovjek je sve to na pogrešan način radio, uz njega je bila i Luna, koja takođe nije govorila istinu. Međutim, kada sam gledao neke klipove, to što je govorila, toliko je bila sluđena, ona nije znala šta govori. On je bio i te kako svhestan svega što je govorio. Kada su pušteni klipovi iza famozne škode, čovjek se kleo da neke stvari nije rekao – rekao je Milan o Slobi, a potom prokomentarisao i Lunino ponašanje:

– Luna je ta koja je ušla mlada u cijelu tu priču. Nadam se da će u Zadruzi 2 imati priliku da pokaže da je ona vesela djevojka – zaključio je Milošević.

Da podsjetimo Sloba Radanović je svoju suprugu, Kristinu Kockar, prevario pred milionskim auditorijumom sa Lunom Đogani, a Milošević je osudio njegovo ponašanje u Zadruzi, a ako je suditi prema njegovim riječima, on nikako nije imao riječi hvale za pjevača.