PAKAO LUNE ĐOGANI! Ne sluti šta je čeka u Zadruzi 2! Basnosnovni honorar neće biti dovoljan!

“Zadruga 2” uskoro kreće, a svakako je jedna od glavnih vijesti ta da će učešće u ovoj sezoni ponoviti Luna Đogani, i to za ogroman honorar (pominje se suma od 3.000 eura nedjeljno).

Đoganijeva je svakako bila okosnica prve “Zadruge”, jer je, zajedno sa Slobom Radanovićem, napravila šou koji je malo ko očekivao. Kristina Kija Kockar, Slobina sada već bivša supruga, očigledno planira da nastavi pjevačku karijeru i ne planira da se više eksponira u rijalitiju. Ona je, ako tako možemo da kažemo, maksimalno iskoristila to što ju je Radanović prevario sa Lunom.

Međutim, Đoganijeva nema puno izbora – ona je, htjela to ili ne, postala jedna od profesionalnih rijaliti igračica. I njene buduće kolege iz “Zadruge” već se oštre da je napadnu, kao jednog od glavnih favorita – među prvima, Aleksandra Subotić i David Dragojević, iskusni rijaliti igrači, koji su pekli “zanat” u “Parovima”.

Dakle, Đoganijevu čeka niz izazova. Treba da proba da ponovi nešto slično kao u prvoj “Zadruzi”, ali vjerovatno neće opet ulaziti u vezu sa oženjenim muškarcima, jer je to sada prežvakano. Ako bude pasivna i ne pokuša da uđe u vezu sa nekim, teško da će dugo opstati u rijalitiju, jer to se od nje, kao zaljubljive djevojke, najviše očekuje.

Ako je istina da će u “Zadrugu 2” ući i njen prijatelj i legenda srpskih rijalitija, Nenad Marinković Gastoz, oko toga bi mogla da se plete priča.

U svakom slučaju, Lunu Đogani, voljeli je ili ne, čeka veliki pakao i jeziv pritisak pred kamerama rijalitija i teško da će imati privilegiju da sjedi u nekom ćošku ili leškari dok čeka finale. Ipak, sa iskustvom koje je stekla, vjerovatno će se sasvim dobro snaći.

(Alo.rs)