“MOŽDA ĆU BITI ANĐEO…” Aleksandra je nađena mrtva u Novom Sadu, a poruke koje je ostavljala na društvenim mrežama će vas naježiti! (FOTO)

Studentkinja Aleksandra Božić (20) u petak uveče bila je u provodu na jednom novosadskom salašu sa bratom i prijateljima, ali je u dva sata poslije ponoći iznenada sjela u taksi i krenula ka Mostu slobode. Taksista ju je ostavio na mostu, a njeno tijelo pronađeno je u nedjelju poslije podne u Dunavu.

Aleksandra je stradala pod nerazjašnjenim okolnostima u noći između petka i subote u Novom Sadu, a njen brat kaže da je dan prije tragedije uzela vozačku dozvolu, kao i da ne bi sebi naudila zbog nesrećne ljubavi.

Sudeći po njenim društvenim mrežama, Aleksandra je često ostavljala potresne poruke. Nesrećna studentkinja je na Tviteru jednom prilikom napisala: “Možda ću biti anđeo neki drugi put” – jedan od najpoznatijih citata pisca Čarlsa Bukovskog.

Božići su prije desetak godina izbjegli iz Prištine u mirnije, sjeverne predjele. Skrasili su se u Novom Sadu, uklopili u novu sredinu. Mada im roditelji žive razdvojeno, dobro su se međusobno slagali. Voljeli su za sebe da kažu da ih je Bog pogledao, da su u suštini srećni ljudi.

(Alo.rs)