On ne voli ni mene ni Kiju! Luna oplela po Slobi, priznala u čemu je pogrešila i da li će se videti sa Radanovićem

Sa modnom blogerkom, učesnicom Zadruge i novopečenom vlasnicom butika, Lunom Đogani, pričali smo o svemu dok je ona uživala na jednom bazenu nedaleko od Beograda.

Lunina veza sa oženjenim Slobom Radanovićem biće nešto po čemu će svi pamtiti Zadrugu, u kojoj je Đoganijeva provela devet i po meseci, ali ljubav sa pevačem se nije nastavila. O tome smo popričali sa Lunom, koja smatra da je sve bilo onako kako je trebalo biti.

  • Šta si naučila posle Zadruge?

– Naučila sam mnogo, u svakom smislu sam se promenila. Sazrela sam, ojačala, nisam više toliko naivna kao što sam bila. Iskrenost mi je pomogla u Zadruzi. Pokazala sam da postoje ljudi koji idu srcem, nisu prevaranti, nisu lažovi, nego slušaju sebe i rade kako osećaju. Naravno i lupe glavom o zid, ali bar znaju da su tako uradili, da su tako želeli, da su pogrešili i idu dalje i traže bolje.

Luna Đogani kaže da ništa ne bi menjala da može da vrati vreme/ Foto: Nikola Tomić

  • Smatraš li da si pogrešila?

– Ne mogu da ti kažem da sam pogrešila, jer možda kad bih vratila vreme isto bih uradila. Ja sam se zaljubila, tako sam to želela u tom trenutku. Mislila sam da to tako treba, tada mi je bilo lepo, bila sam ubeđena da je to muškarac za mene, da ćemo nas dvoje imati lepu budućnost, ali eto, pogrešila sam. Neću da kažem da sam pogrešila, ali bih neke stvari promenila da mogu da vrtaim vreme.

  • Da li si se čula sa Slobom?

– Ne. Poslao mi je poruku i to je to.

  • Nećete popričati, pošto je on insistirao na tome?

– Nema potrebe. Krenula sam dalje, radim sad na sebi, ne želim da se vraćam na staro. Ne vidim poentu, nema poente, bilo kakva komunikacija, bilo kakvi razgovori, želim mu svu sreću, ali daleko od mene. Sama sam odlučila tako, nema on veze sa tim.

Pričala je o Slobi, ali i o Kiji…/ Foto: Nikola Tomić

  • Šta ti misliš, koga Sloba voli? Tebe ili Kiju?

– On voli sebe.

Dotakla se Luna i Đoleta Đoganija, Kristine Kockar, ali i ostalih zadrugara. Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Izvor: telegraf.rs