Kija rekla da je bila spremna sve da oprosti Slobi, on prvo zanemeo, pa komentarom dokazao koliko je šokiran! (VIDEO)

Ja sam još pre maja rekla da volim svog muža, tako da su svi moji izlivi i emocije samo potvrdili ono što već osećam – iskrena je bila Kija

Kija, Foto: Marko Jovanović

Najpoznatiji bračni par u Srbiji, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, gostovali su prošle noći u emisiji “Narod pita”, gde su se dotakli svih tema iz Zadruge, pa tako i onih “škakljivih” iz privatnog života.

Nakon što su odgledali snimak na kojem su razgovarali o tome šta će se sve naći u “njihovom” frižideru i planovima o zajedničkom životu, Kija i Sloba su prokomentarisali šta se dešavalo u tim momentima.

Ja sam još pre maja rekla da volim svog muža, tako da su svi moji izlivi i emocije samo potvrdili ono što već osećam – rekla je Kija, a zatim joj je bilo postavljeno pitanje da li je bila spremna da Slobi sve oprosti i ponovo deli život sa njim.

Slobodan Radanović, Foto: Marko Jovanović

Da…To je moj odgovor. Da. Tako sam mislila sve do one “afere čokolada”, iliti “WC”, tri minuta… Bila sam stvarno spremna da pređem preko svega. Bila sam srećna kao malo dete, i eto… Desilo se šta se desilo, to je izašlo kroz prozor… Boli… – rekla je Kija.

I dan danas postoji ta doza neke sumnje u iskrenost, ali neću da kažem da joj ne verujem. Krivo mi je što sam dozvolio da dođe do toga. Da je sve bilo sjajno i bajno, nikad to ne bih dozvolio – prokomentarisao je Sloba, a šta su još njih dvoje rekli pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)