Pršte prozivke! Tamara Đurić izvređala Kiju zbog Cecine haljine, ona joj žestoko odgovorila, ali tu nije bio kraj!

Tamari Đurić počela je sa prozivkama nakon što se Kija pojavila na žurki Zadruge posle finala

Kija, Tamara Đurić
Foto: A. Nalbantjan/Marko Jovanović

Rat Kristine Kije Kockar i Tamare Đurić na društvenim mrežama nastavlja se i dalje, a sve je počelo zbog haljine koju je Ceca Ražnatović poklonila Kiji, zbog koje se Tamara javno oglasila. 

Nakon što je Tamara napisala kako Kija “nije za Cecine haljine”, te da bi bilo bolje da je “nosila matursku haljinu Ane Sević”, Kija joj nije ostala dužna.

– Nisam videla matursku haljinu Ane Sević i ne znam kakva je. Što se tiče atributa, naravno da ih nemam kao Ceca, ja sam Kija i imam svoje atribute. Nemam u planu da se dorađujem, imam veće grudi i uvek ih skrivam. Pre nego što sam letela, stavila sam hijaluron u usta i sada je to isparilo. Neću stavljati silikone u zadnjicu kao neke, eventualno bih nakon porođaja stavila silikone u grudi – rekla je Kija, međutim, Tamara se tu nije zaustavila već je nastavila i dalje.

Kristina Kija Kockar u emisiji “Amidži šou”, Foto: A. Nalbantjan

– Nisi ti letela devojko, nego si prodavala sendviče u avionu. Sad “letiš”, ali pazi se sletanja, uvek je to opasnije. Neki smo ostali bez silikona, a neki ste ostali bez muža, neki greškom lekara, a neki sopstvenim nedostacima i greškama. Od sad ću te zvati Dafina jer ćeš morati da bežiš od sadašnjih fanova kad provale koja je to prevara. Ali, nema veze, moći ćeš da pevaš i pevaš u vozu na relaciji Bar-Kolari, dok nosiš sendviče sa parizerom… A od atributa si pokazala muža, dečka i WC švalera, tj. Slobu, Andriju i Filipa i, slažem se, pravi su ti atributi i prirodni, sve smo ih videli, nisu silikonski momci – poručila je Tamara.

Tamara Đurić, Foto: ATA Images

Podsetimo, sve je počelo kada je Ceca poklonila Kiji haljinu, koju je Kockarova ponela na žurki dan posle finala.

– Do sad su se stvari davale deci bez roditelja, a ne ženama bez muževa, koliko znam opus humanitarnog rada. I dalje nisam skontala da li se hvalila ili žalila tom haljinom, jer joj je stajala kao da ju je ukrala iz sekond henda. Maco, za Cecine haljine ti trebaju i fizički, a i rekla bih i psihički atributi… Možda bi bilo bolje da si nosila matursku haljinu Ane Sević. Ovoliko vešta u prevari nije bila ni pokojna Dafina Milanović – napisala je tada Tamara na svom Fejsbuk profilu.

Evo i o kojoj se haljini radi: 

Kija Kockar u Cecinoj haljini na žurki Zadruge, Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)