“KIJA NIJE ŽRTVA, ONA JE…” Ogoljena ISTINA o ljubavnom trouglu, ZADRUGARKA iznela sve u javnost!

Utisci posle nedavno završene prve sezone rijalitija “Zadruga” i dalje se sređuju, kako među gledaocima, tako i među učesnicima, a petoplasirana Miljana Kulić ispričala je u emisiji “Zadruga, narod pita” šta misli o ljubavnom trouglu koji je privlačio najveću pažnju.

Ona je istakla da je sve vreme podržavala pobednicu Kiju Kockar jer je ona u toj situaciji bila žrtva, i da je osuđivala postupak njenog supruga Slobe Radanovića, koji ju je prevario sa blogerkom Lunom Đogani.- Kija nije žrtva, ona je borac – rekla je Miljana u jednom momentu, i dodala da nije bitno šta ona misli o Kiji nevezano za ovu konkretnu situaciju. – Nije ni ona cvećka, i ona ima svojih mana, ali u ovoj situaciji je ona bila prevarena, ona je bila žrtva, i narod ju je zato podržao. U ovom rijalitiju je pobedila priča.

Miljana je takođe rekla da je kritikovala Slobu Radanovića zbog onoga što je uradio, jer je to pogrešno, i da to takođe nema veza sa tim kakav je Sloba inače drug i čovek. Pogledajte u videu celu Miljaninu izjavu: