Ostala bi bez te veštačke kose! Haos u emisiji uživo! Gledateljka brutalno izvređala Lunu, Đoganijeva nije mogla da dođe do reči! (VIDEO)

Smirite se gospođo, dobićete infarkt! Nismo Sloba i ja više zajedno nemojte da se nervirate toliko… – uspela je Luna da dobaci

Luna, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je prošle noći gostovala u emisiji “Narod pita”, gde je od gledalaca dobila gomilu kritika na račun svog učešća u Zadruzi.

Jedna gledateljka se javila, prokomentarisala Kijin i Slobin brak, a onda žestoko osula po Luni i iznela gomilu uvreda na njen račun.

Blogerka nije mogla da dođe do reči, a nakon onoga što je čula o sebi ostala je u čudu.

– To je urbani brak 21. veka (brak Kije i Slobe), a ti se vraćaš u 18. vek sa Slobinim roditeljima da živiš i da sarađuješ… Ti nisi naivna, ti si bezobrazna devojko! Znaš ti šta bi ti svaka druga žena uradila?! Ja sam od kada je Kija ušla u Zadrugu počela da gledam, da vidim šta će uraditi. Žena (Kija) prepametna, obrazovana… Ti si umirala od ljubomore! Mi smo gledali tvoje bezobraštine! Ti i večeras lažeš nas! Slušaš svoju mamu bezobraznu! – rekla je gledateljka.

Luna, Printskrin: Dailymotion

– Smirite se gospođo, dobićete infarkt! Nismo Sloba i ja više zajedno nemojte da se nervirate toliko… – uspela je Luna da dobaci.

– Znaš šta bih ti ja uradila, onako ženski?! Ostala bi bez te veštačke kose! Sloba voli Kiju, nisi joj ni do malog nokta devojko – rekla je gledateljka.

Pogledajte kako je gledatljka izvređala Lunu u programu uživo:

(Telegraf.rs)