Je l’ je stvarno mislila da ću je ja oženiti?! Miki progovorio o odnosu sa Nadeždom (VIDEO)

Ja to nisam planirao. Prijali smo jedno drugom, rekao sam joj da ćemo videti šta ćemo napolju, korak po korak.. – rekao je Miki

Nadežda i Miki, Zadruga

Miki Đuričić napustio je “Zadrugu” pre nekoliko dana, a sada je otvorio dušu i otkrio šta posle svega misli o svojoj verenici Nadeždi Biljić, u koju, kako kaže se razočarao.

– Je l’ je ona stvarno mislila da ću je ja oženiti?! Ja to nisam planirao. Prijali smo jedno drugom, rekao sam joj da ćemo videti šta ćemo napolju, korak po korak… Toliko se vezala za mene da se odmah na žurki grlila sa Čolakom. To govori dovoljno o njoj – kaže Miki za Pink.rs, a na pitanje kako bi reagovao kada bi je Nadeždu ponovo sreo.

– Rekao bih joj: “Hvala na svemu, doviđenja, prijatno“. Dva smo sveta različita, ja s tim narodnjacima teško mogu da funkcionišem. Ogromne su razlike među nama – rekao je Miki.

Miki i Nadežda pevaju zajedno u “Zadrugoviziji” Foto: Marko Jovanović

U emisiji “Premijera”, Miki je isto pričao o Nadeždi.

– Ja sam Nadeždi govorio da ne treba odavati ničije tajne da bi dobila nešto, mada njoj neke stvari ne možeš objasniti. Čim natovari Miljanu Kulić sebi na vrat, natovarila je i meni, a meni to ne treba. Nadežda je meni prijala, zaista, ali mi smo dva sveta različita. Pokušavao sam da joj objasnim neke stvari i nisam želeo da od nje napravim nešto ružno… Uvek sam joj davao savete, da pazi šta radi, da ne naseda na provokacije, izvlače iz nje informacije, a ona me nije slušala. Razočaran sam u nju, nisam se ni “ohladio”, ona se već grli sa Banetom. Prijali smo jedno drugome, ovo nije neka velika ljubav, ali… Ona ništa nije skontala šta joj ja pričam. Ona je u suštini dobar čovek, ali jako naivna – naveo je Miki.

Izvor: telegraf.rs